logo BWPARTNER
Home

vraagbundeling

FttH

rapporten

nieuws

organisatie

contact


English
Bandwidth Partner begeleidt overheden, projectontwikkelaars en woningcorporaties met advies, ondersteuning en projectmanagement in alle fases van het proces bij het realiseren van een financieel verantwoorde aanleg en exploitatie van breedband en glasvezel netwerken. Een op jarenlange ervaring gebaseerde ondersteuning zorgt voor een succesvol project. Ook bij de ontwikkeling van triple-play diensten en bij vraagbundeling leveren wij projectondersteuning op maat.

Nieuw: FttH calculator voor het berekenen van de marges op een glasvezel project. Met deze module kunt u in één oogopslag bekijken of het project met uw parameters rendabel is of niet.


Werkwijze
Bandwidth Partner is partijen van dienst in de drie fases van de totstandkoming van een breedband netwerk:
1.      Een adviserende rol met betrekking tot de aanleg
2.      Een bemiddelende rol bij de implementatie van de dienstverlening
3.      Een beherende rol in de operationele fase


Resultaat
Voor een optimaal resultaat is het van belang, dat u in al deze fases bijgestaan wordt door een onafhankelijke partij met kennis van zaken. Wij zijn niet gelieerd aan telecom operators of service providers. Zo kunnen wij voor iedere specifieke situatie de optimale oplossing creëren. Onze jarenlange ervaring in de telecommunicatie, maakt ons tot één van de meest gespecialiseerde partijen op dit gebied; onze resultaatgerichte aanpak staat garant voor een succesvol project.
 

Financiering
Daarnaast kunnen wij door middel van onze expertise op dit gebied de financiering van het project in alle drie de fasen door gerenommeerde financiële instellingen realiseren. Het door ons gehanteerde businessmodel staat garant voor een optimale 'return on investment' en levert de eindgebruiker een breed scala aan toepassingen voor een aantrekkelijke prijs.
 
 
Gerenommeerde partners
In iedere fase van het project werken wij, daar waar nodig, samen met gerenommeerde marktpartijen en specialisten die hun expertise, ieder op zijn eigen gebied en in nauw overleg met de opdrachtgever, op het juiste moment in het project inbrengen. Bandwidth Partner zorgt voor de coördinatie en een naadloze samenwerking tussen partijen. Zo hebben wij altijd de beschikking over een brede 'pool' van doorgewinterde professionals.

 
Graag leggen wij u uit hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw breedband initiatief.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:
footer